098/ 217-205 prst@prst.hr

Kao zastupnici branda TYCO nudimo vatrodojavne centrale visoko kvalitetnog i ekskluzivnog branda „Zettler“.

Kvalitetu branda Zettler potvrđuje i činjenica kako je upravo taj sustav vatrodojave ugrađen u „Bijeloj kući“ kao i u svim većim i važnijim vladinim uredima diljem SAD-a. Austrijske bolnice i vladini uredi također preferiraju Zettler.

Osim branda Zettler radimo i s ostalim proizvođačima kao i brandovima ovisno o potrebama korisnika te ovisno o budžetu.

Centrale za detektiranje požara s kojima radimo, predviđene su za sve objekte, od velikih nebodera i zgrada do manjih poslovnih prostora. Jednostavne su za rukovanje i korištenje te uz obuku korisnika,vatrodojava jamči najveću pouzdanost. Vatrodojavni sustavi koje ugrađujemo imaju brzu komunikaciju centrale s detektorima te tako na najbolji način štite materijalnu imovinu ali i živote.

Vatrodojava se javlja kao Zakonska obveza ukoliko se bavite s određenim djelatnostima.

KAKO FUNKCIONIRA VATRODOJAVA?

Vatrodojavni sustavi su elektronički sustavi koji svojim detektorima (javljačima), koji su raspoređeni po objektu, preko spojnih kabela (ili bežično) dojavljuju nastanak alarmnog stanja koji je posljedica pojave plamena, dima ili naglog povećanja temperature . Vatrodojavni sustavi uvijek se grade oko vatrodojavnog panela (centrale) koja je mozak cijelog sustava te upravlja ostalim komponentama bilo da one dojavljuju nastanak požara ili upravljaju nekim funkcijama nakon nastanka vatrodojavnog alarmnog stanja .

ELEMENSTI SUSTAVA CENTRALE

Kao zastupnici Zettlera nudimo Vam (vrste centrala) :

ZETTLER PROFILE

ZETTLER PROFILE je snažna vatrodojavna centrala i alarmni sustav koji koristi MZX tehnologiju kao svoju bazu. S obzirom kako je MZX tehnologija kreirana za najkompliciranije okoline, sustav se prilagođava i najkompliciranijim uvjetima. Prilagođena je niskim ili visokim temperaturama, visokom stupnju vlažnosti u zraku i sl.

MZX125 Control Panel Range

ZETTLER MZX125 je vatrodojavni digitalni sveobuhvatni adresabilni panel s jednostavnim korisničkim sučeljem. Sistem omogućuje jednu petlju od 125 adresa i primjeren je za manje objekte.

MZX250 Control Panel Range

Ovakvi paneli su prvi iz vatrodojavne ZETTLER generacije koji koriste MZX tehnologiju. Uključuje sve mogućnosti MZX tehnologije. Usmjereni su prema smanjenju troškova i maksimalnom iskorištenju mogućnosti sustava.

ZX4 Panel

ZETTLER MZX je inteligentan vatrodojavni sustav. ZX4 vatrodojavna centrala ima potporu dviju MZX digitalne detektorske petlje te može biti proširena na 4 petlje te sadržavati do 1000 adresabilnih uređaja.

MX4000 Panel

ZETTLER MZX je inteligentan zaslon koji može biti i mrežni. MX 4000 ima potporu za dvije MZX digitalne petlje, te može biti proširena na 4 petlje do 1000 adresabilnih uređaja.

ZX1 Panel

ZETTLER su inteligentne ploče , ZX 1 podržava jednu MZX digitalnu detekcijsku petlju s do 250 adresabilnih uređaja

MX2 Fire Detection Control Panels

MX2 je novija generacija digitalnih adresabilnih vatrodojavnih alarma koja je bazirana na MZX tehnologiji. Nudi puno mogućnosti i za korisnika i instalatera.

MZX Panel Repeaters

ZETTLER MZX ploče su inteligentne ploče koje mogu biti mrežne.